Carins ondersteunt bij schulden en financiële vragen

Schuld & financiën

Heb je weinig geld om van rond te komen? Maak je je zorgen dat je schulden krijgt en wil je dit voorkomen? Krijg je brieven van bedrijven aan wie je geld moet betalen en heb je hulp nodig om dit op te lossen? Team Geldzaken is er om je te helpen en samen met jou naar oplossingen te zoeken.

Bij Team Geldzaken kun je hulp krijgen bij al jouw vragen over geld. Of je nu hulp nodig hebt bij regelingen en toeslagen van de overheid, ondersteuning bij schulden en geldproblemen of gewoon persoonlijk advies zoek, wij zijn er altijd voor jou!

Wij zijn gespecialiseerd in onderwerpen zoals sociale zekerheid, belastingen, werk, wonen, vreemdelingenrecht en personen- en familierecht. 

Met Team Geldzaken kun je samenwerken aan een goede oplossing om financiële problemen en schulden te voorkomen. Als je al schulden hebt, helpen wij je bij het vinden van een geschikte oplossing om je schulden af te lossen. Team Geldzaken werkt nauw samen met organisaties voor schuldhulpverlening.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt ons bellen tijdens het spreekuur van 9:00 tot 12:00 uur via 088 - 50 65 400, kies dan voor optie 3. Je wordt dan direct doorverbonden naar één van onze medewerkers.

Binnenlopen bij Carins om een afspraak te maken kan en mag altijd!

Ook kun je ons mailen op geldzaken@carins.nl of vul het contactformulier  in.